Cannoleria se răspândește cu pași repezi în toate colțurile lumii, iar rețetele lui Andrea di Russo sunt în topul preferințelor publicului iubitori de bucătăria italienească.
În România au ajuns să deschidă deja o sumedenie de francize, dat fiind și numărului mare de clienți care îi vizitează din ce în ce mai mult.

De curând aceștia au ajuns și în Barcelona, și cu siguranță nu se vor opri aici deoarece sunt foarte talentați și ambițioși.
,,Anul acesta ne-am facut curaj să ducem brandul Cannoleria în afara țării, mai exact în Barcelona! Un oraș care pe noi doi mereu ne-a fascinat. Prin arhitectura diferită, prin energia frumoasă a oamenilor și mixul de cultură generat de faptul că în Barcelona găsim mulți locuitori care nu sunt localnici, care s-au mutat aici pentru că i-a cucerit orașul”, declară Chef Andrea di Russo.

,,Am avut emoții mari pentru că ne adresăm unui public diferit. De aceea strategia pe care am ales-o a fost prezența noastră fizică în locație! Fie Chef Andrea Di Russo, fie eu suntem acolo, în locație. Ca să vedem reacții, să auzim feedback- uri, să discutăm cu clienții! Și aici vreau să punctez faptul că nici eu și nici Andrea nu vorbim spaniolă sau catalană însă suntem plăcut surprinși să vedem bucuria clienților și faptul că sunt deschiși să discutăm într-un mix de engleză-italiană-spaniolă doar pentru că le place mult ceea ce facem. Deși pare greu de crezut, la doar 4 luni de la deschiderea locației din Barcelona deja începem să avem clienți fideli, oameni care revin cu drag și care ne recomandă prietenilor și vecinilor!
Le plac produsele noastre autentice și ne fac multe complimente pe care recunosc că le primim cu mândrie și bucurie!
De fapt focusul nostru este gustul final al produsului și calitatea ingredientelor. Să redăm același gust și să păstrăm aceeași calitate în toate locațiile Cannoleria.” – declară Andreea di Russo.

Brandul Cannoleria a deschis o nouă franciză în Barcelona.
Cannoleria se răspândește cu pași repezi în toate colțurile lumii, iar rețetele lui Andrea di Russo sunt în topul preferințelor publicului iubitori de bucătăria italienească. În România au ajuns să deschidă deja o sumedenie de francize, dat fiind și numărului mare de clienți care îi vizitează din ce în ce mai mult.
De curând aceștia au ajuns și în Barcelona, și cu siguranță nu se vor opri aici deoarece sunt foarte talentați și ambițioși.
,,Anul acesta ne-am facut curaj să ducem brandul Cannoleria în afara țării, mai exact în Barcelona! Un oraș care pe noi doi mereu ne-a fascinat. Prin arhitectura diferită, prin energia frumoasă a oamenilor și mixul de cultură generat de faptul că în Barcelona găsim mulți locuitori care nu sunt localnici, care s-au mutat aici pentru că i-a cucerit orașul”, declară Chef Andrea di Russo.