Cannoleria este un concept simplu , autentic , cu un meniu în care regăsim produse și rețete inedite care îi fac pe cei care îi vizitează să se simtă ca în Italia. Brandul creat de soții Andrea și Andreea di Russo este cel care aduce bucătăria italienească la rang de artă reușind astfel să atragă o sumedenie de clienți care sunt iubitori de bucătăria tradițională din Italia. Cei doi au reușit într-un timp extrem de scurt să reunească o rețea de francize și să ofere conceptul lor despre bucătăria italienească unui public extrem de vast!

,,Cel mai mult ne bucurăm că am reușit să dezvoltăm în acești ani o rețea de franciză ajungând astăzi la 9 locații dintre care 8 sunt francizele noastre partenere . Ne-am dorit această extindere în sistem de franciză pentru că am întâlnit de -a lungul timpului familii care voiau să pornească un business în horeca însă nefiind din domeniu nu cunosc rețete, sisteme . În afară de logo există elemente de design, de producție, de produs , de comunicare. Când optezi pentru o franciză optezi de fapt pentru un sistem întreg,” declara Andreea di Russo.
Ce ingrediente v-au ajutat ca să dezvoltați un asemenea business?
Perseverența , să nu te oprești nici măcar o zi! Pasiunea dusă la extrem. Curajul și încăpățânarea de a încerca chiar și atunci când toți din jur îți spun că nu se poate! Tu să încerci dacă tu crezi că se poate! Și vei avea surpriza să vezi că se poate.
Cel mai des in aceasta perioada am primit întrebarea : “ce ne dorim sa facem in următorul an?”
Ce vă propuneți și vă doriți pentru noul an?
Să se alăture nouă doar familii frumoase și oameni de calitate și împreună să ducem povestea cu pinsa romana și cannoli mai departe!
Să creștem frumos și natural, să nu grăbim nimic din ce facem! Să oferim aceeași calitate în toate locațiile și același vibe italian autentic !