Evenimentul ‘’O altfel de petrecere pentru femeia din noi’’, organizat de către Ștefania Filip, coach și terapeut holistic, alături de invitații ei, a adunat, laolaltă, peste 20 de femei, de toate vârstele, având multiple roluri în viața lor, de zi cu zi, alături de copilași cu vârste cuprinse între 9 luni-12 ani.

Ideea și inițiativa de a susține un altfel de eveniment cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, au venit ca urmare a dorinței Ștefaniei Filip de a oferi o altă alternativă de a celebra și onora femeia, într-un cadru relaxant și prietenos.Intenția a fost de a crea un spațiu autentic și de a le oferi participantelor o experiență unică, specială și plină de magie, emoții și bucurii, ceea ce s-a și întâmplat.”O astfel de petrecere pentru femeia din noi” s-a distins prin abodarea sa unică, subliniind nu doar frumusețe, ci și autenticitatea și puterea fiecărei femei.

Evenimentul a fost organizat în cadrul comunității ‘’Mums In Business Networking București‘’, al cărei lider este Roxana Ștefania Drăgan, una din regulile comunității fiind aceasta: toți copilașii sunt bineveniți. Ceea ce a făcut posibil ca alături de mămici să fie prezenți și copilașii, dându-leocazia de a crea minunate amintiri împreună.
Sub deviza „Îmbrățișăm frumusețea, autenticitatea și puterea fiecărei femei!”, Ștefania Filip, membră și ea în cadrul comunității, le-a oferit participantelor ocazia de a experimenta o altfel de petrecere, dedicată simțirii și explorării feminității, într-un mod inovator.

După o seară plină de surprize și momente pline de inspirație, evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Femeii, a lăsat o amprentă puternică în inimile participantelelor, oferindu-le ocazia de a se conecta cu sine și cu cele din jur, într-un mod profund.
Succesiunea perfectă de invitați, împreună cu exercițiile alese cu grijă și adaptate contextului, toate, împreună, au creat o atmosferă prietenoasă și plină de sensibilitate. Magia evenimentului a început să se simtă încă de la primii pași în locație, respectiv Centrul Educațional Echipa Smart, condus de către Roxana Balaban.Decorurile frumos alese, lumina caldă și muzica live au creat o atmosferă fermecătoare, pregătind terenul pentru o experiență specială. Atelierele conduse de Ștefania Filip au reprezentat un element central al serii. Participantele au călătorit în interiorul lor, explorând și abordând aspecte esențiale ale iubirii de sine și stimei de sine. Această călătorie de autodescoperire a fost adâncă și transformătoare.

Momentul de împărtășire a fost, fără îndoială, unul dintre punctele culminante ale serii. Femeile s-au deschis, au vorbit despre experiențele lor și au descoperit conexiuni neașteptate. Aceste momente au adus în prim-plan diversitatea și forța unității feminine.
Exercițiul orchestrat de către actrița Raluca Cristina Cornea, absolventă de UNATC și masterandă de Arta Actorului de Film, le-a oferit prilejul participantelor să călătorească prin timp, traversând diverse etape ale vieții, de la naștere până la finalul vieții, încheiându-se cu următoarea întrebare: Care e fraza care ai vrea să rămână în urma ta?

Scopul principal al acestei experiențe a fost să provoace reflecții profunde asupra vieții, oferind participanților un moment prețios de introspecție.
Prin această călătorie simbolică, fiecare participantă a avut oportunitatea să-și conștientizeze punctele-cheie în evoluția personală, să mediteze asupra dorințelor și să își contureze o viziune mai clară asupra modului în care își percep și își palnifică viața în viitor.
După acest moment intens, participantele au avut ocazia să asculte, în premieră pentru multe dintre ele, pe artistul Mario Pleșoiu, cântând, atât cu vocea, cât și la un instrument special, și anume, handpan. Mario Pleșoiu este absolvet de Seminar de Teologie, iar prin muzica interpretată, transmite multă iubire, emoție și bucurie, creând, astfel, o atmosferă relaxantă, liniștitoare și înălțătoare. Participantele au reușit să se conecteze la un nivel profund cu trările și emoțiile lor, trecând prin multe stări, de la contemplare și melancolie, la bucurie și uimire.
Dansul libertății, al eliberării și al încărcării cu energie pozitivă, a fost unul din momentele cheie, oferit de Sandra Lupu, dansator profesionist, performer, instructor, creative director și coregraf, cu peste 20 de ani de experiență, un moment ce a fost numit de către una din participante ca fiind un ”moment de descătușare”.
Pasiunea și bucuria dansului au fost evidente în fiecare mișcare. Participantele au eliberat din stresul cotidian și s-au bucurat de libertatea de a fi autentice, pe melodiile atent alese pentru a susține atmosfera vibrantă a evenimentului. Sandra a reușit să creeze o atmosferă plină de bucurie, voie bună, ajutându-le pe participante să crească gradul de încredere în sine.

Seara s-a încheiat cu un exercițiu de mulțumire și recunoștință, condus de către Ștefania Filip, care le-a ghidat pe participante să își exprime recunoștința reciprocă într-un mod profund, emoționant și simplu. Acest act de apreciere și recunoștință a amplificat impactul și profunzimea conexiunilor și trăirilor create în cadrul evenimentului.